Skip to content

Sárgarépás sajtkrém

  • Szerző:
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Ajánlom anyukák figyelmébe is! 
Egy vitamindús szendvicskrém, az unalmas szalámis zsemle helyett. Iskolába tízóraira csomagolva is megállja a helyét. Mellé még esetleg főtt tojást és egy kis salátát, paradicsomot csomagoljatok!

Hozzávalók 2 főre:

    • 2 db nagyobb sárgarépa (10-15 dkg)

htp

  • 100 g natúr sajtkrém
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 szál petrezselyemzöld
  • 1 szál újhagyma
  • só-, bors ízlés szerint

Elkészítés:

A sárgarépát lereszeljük. Egy tálba tesszük a krémsajtot, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet és újhagymát. Ízesítjük sóval, borssal és a zúzott fokhagymával. Alaposan elkeverjük, ha van kis idő tálalás előtt, akkor a hűtőben rövid ideig pihentetjük.
Reggelire-vacsorára, főtt tojással, salátával és pirítóssal ízletes, vitamindús fogás lehet.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük