Melegszendvics – hétköznap este az egyik legjobb vacsoratipp és a gyerekek is imádják. Mi pedig hogy is tudnánk ellenállni neki!? Most retró változatot készítettem, ahogy gyermek koromban tettem és nagyon szerettem.
Hozzávalók: (4 fő )
- 1 doboz (400g ) löncshús konzerv
- 1 db vöröshagyma
- kb. 5 ek ketcup
- 1 ek vaj
- só, -bors ízlés szerint
- 1 marék reszelt trappista sajt
- 2 db nagy sajtos kifli vagy 4 nagy szelet kenyér
a tetejére:
- kb. 20 dkg trappista sajt
Elkészítés:
A löncs hús konzervet egy tálba tesszük és a vajjal együtt villával összetörjük. Sóval, borssal ízesítjük ízlés szerint. Hozzáadjuk a ketcupot és a sajtot valamint az apróra vágott vöröshagymát is. Alaposan elkeverjük az alapanyagokat, lágy, krémszerű állaga lesz. A kifliket megkenjük a krémmel és reszelt sajttal megszórjuk a tetejét. Forró sütőben készre sütjük.