Szerintem ezt a csokoládét mindenki ismeri. A Kinder Bueno páratlanul kifinomult ízélményt ígér. A két egyenként csomagolt szeletben a mogyorós krém, a lágy csokoládé és a ropogós ostya tökéletes harmóniája kínál élvezettel teli pillanatokat. Isteni finom! Akkor a jégkrémes változat milyen is lehet? Szintén isteni finom! 🙂
Hozzávalók: ( 2 fő )
- 2 cs. Kinder Bueno csokoládé
- 2 dl habtejszín
- 1 cs. tortadara vagy 2 tábla tejcsokoládé
- 2 db jégkrém pálcika
Elkészítés:
Kibontjuk a Kinder Buenot a fóliából és mindkét csoki rudat visszatesszük a külső csomagolásába. Kezünkkel kicsit elmorzsoljuk, összetördeljük a csokit. Kb. 1 dl habtejszínt (ami ellepi ) ráöntünk. A közepébe beleállítjuk a jégkrém pálcát. A zacskót egy magasabb falú pohárba állítjuk és betesszük a fagyasztóba körülbelül 2 órára.
Miután a jégkrém megfagyott, kibontjuk a csomagolásból. A fagyit meghempergetjük a tortadarába vagy olvasztott csokiba mártjuk. Ezután már csak a kóstolás van hátra. Isteni finom, perceken belül el fog fogyni!