A karajnak sem kell feltétlenül száraznak lennie! Ha hosszú ideig pácolódik a hús, az kifejezetten jót tesz neki. Nagyon pikáns, fűszeres ez a sült és egyszerű az elkészítése is. Bármilyen körettel isteni vacsorád lehet!
Hozzávalók 4 főre:
- 1 kg karajfilé
- só-, bors ízlés szerint
- 7-8 gerezd fokhagyma
- 1 ek sertéssült fűszer
- 1 tk grill fűszerkeverék vagy flekken
- kb. 0,5 dl olaj
A sütéshez:
- kb. 0,5 dl olaj
Elkészítés:
A megtisztított hússzeleteket sózzuk, borsozzuk és meghintjük a fűszerkeverékekkel. Bedörzsöljük a zúzott fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőben pihentetjük néhány órán át.
Később egy serpenyőben, kevés olajon megsütjük a hússzeleteket.
Krumplipüré és friss saláta volt a köretem hozzá.