Skip to content

Dolce & Gabbana spagetti paradicsom szósszal-pármai sonkával

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Fél óra alatt egy elképesztő paradicsomos-spenótos tésztát készítettem. Mindenki megnyalta a tíz ujját utána. 🙂

@szilviamalmos @Szervita Deli | Dolce & Gabbana spagetti paradicsom szósszal-pármai sonkával ➡️ Facebook: Sylvia Gasztro Angyal ➡️ Weboldal: sylviagasztroangyal.hu #fyp #foryou #foryoupage #sylviagasztroangyal #gasztro #gasztroblogger #gasztronómia #kaja #recept #receptvideo #spagetti #olaszkaja #pasta #fozovideo ♬ Bon Appetit – Medina


Hozzávalók:  ( 4 fő )

  • 40 dkg spagetti
  • 10 dkg pármai sonka
  • 10 dkg bébi spenót
  • 10 dkg koktél paradicsom
  • 1 ü (520g) olasz paradicsomszósz  ( Veneto Sugo con Asiago Dop )
  • só, -bors ízlés szerint
  • 1 ek őrölt bazsalikom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 3 ek olívaolaj
  • parmezán a tálaláshoz

 

 

 

Elkészítés:

Egy kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott fokhagymát. Hozzáadjuk a félbe vágott koktél paradicsomot, majd a finomra tépkedett pármai sonkát. Pár perc után a bébi spenót következik és az egészet összerottyantjuk. A paradicsomszószt is az ételhez öntjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a bazsalikomot is belekeverjük. Néhány perc alatt készre főzzük a ragut.
Az előírásnak megfelelően kifőzzük a spagettit és a raguval összeforgatjuk. Parmezánnal megszórva tálaljuk.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük